VampireSchool FRPG
Vámpír Akadémia;; skinned by SPECTODESIGN

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

1Bevezetés A Világunkba Empty Bevezetés A Világunkba Hétf. Dec. 03, 2012 4:27 am

Pandora de la Vega

MY NAME IS

Pandora de la Vega

Admin/Mora

Hozzászólások száma : 152

Minden elpusztul egyszer. De nem minden marad halott. Higgyetek nekem, én már csak tudom.
Egész életemben arra edzettem és tanultam, hogy meg tudjam védeni a morákat a strigáktól. Egy egész sor erre kihegyezett órára és edzésre kell járnom a Szent Vlagyimir Akadémián, ami egy magániskola morák és dampyrok részére. Mindenféle fegyverrel képes vagyok bánni, és elég durván meg tudok rúgni bárkit. Kétszer akkora srácokat is megvertem, mint én vagyok – edzésen és edzésen kívül is. És ha már itt tartunk, tényleg csak srácokat verek, mert szinte egyik órámon sincsen sok lány.
Ez azért van, mert bár a dampyrok sok jó adottságot örökölnek, van egy dolog, amire képtelenek vagyunk. A dampyroknak nem lehet egy másik dampyrtól gyereke. Az embereknek és a moráknak dampyrjaik születnek; így lettünk mi. Ez mostanában már nem fordul elő túl gyakran; a morák hajlamosak távolabb tartani magukat az emberektől. De egy másik furcsa genetikai gubanc miatt a moráknak a dampyroktól dampyr gyerekei születnek.
A legtöbb ilyen gyerek mora apától és dampyr anyától születik. A mora nők ragaszkodnak ahhoz, hogy mora gyerekeik legyenek. Ez általában azt jelenti, hogy a mora férfiak elszórakoznak egy kicsit a dampyr nőkkel, majd lelépnek. Rengeteg egyedülálló dampyr anya van, és ezért nem igazán lesz belőlük testőr. Inkább a gyereknevelésre koncentrálnak.
Ennek eredményeképpen csak a srácok és egy maréknyi lány tanul testőrnek. De azok, akik a morák megvédelmezését választják hivatásukul, komolyan veszik a munkájukat. A dampyroknak szükségük van a morákra a szaporodáshoz. Muszáj megvédenünk őket. Ráadásul ez valamiféle… hát, becsületbeli ügy is. Azokba a dampyrokba, akik testőrnek tanulnak, keményen beleverik, amint megtanulnak járni. A strigák gonoszak. A morákat meg kell védeni. Az őröknek ez a hitvallásuk. Nekem is ez a hitvallásom.
És van egy mora, akit mindenki másnál jobban meg akarok védeni a világon: a legjobb barátnőm, Lissa. Ő egy mora hercegnő. A morák között tizenkét királyi vérvonal van, és Lissa a sajátja egyetlen életben lévő képviselője – az utolsó Dragomir. De van még egy dolog, ami különlegessé teszi őt, azonfelül, hogy a legjobb barátnőm.
Emlékeztek, amikor azt mondtam, hogy minden mora képes befolyásolni a négy elem valamelyikét? Nos, mint kiderült, Lissának egy olyan felett van hatalma, amelyiknek a létezéséről egészen mostanáig senkinek nem volt tudomása: a lélekről van szó. Évekig azt hittük, hogy neki egyszerűen nem fejlődött ki a mágikus hatalma. Utána furcsa dolgok kezdtek történni körülötte. Például minden vámpírnak van egy képessége, amit bűbájnak neveznek, és amivel másokra tudják kényszeríteni az akaratukat. A morákban gyenge és számukra egyben tiltott dolog is. De Lissában szinte ugyanannyira megvan, mint egy strigában. Csak megrebbenti a szempilláit, és mindenki azt teszi, amit ő akar.
Korábban már említettem, hogy a halott dolgok nem mindig maradnak holtak. Nos, én is ebbe a csoportba tartozom. Ne aggódjatok – én nem olyan vagyok, mint a strigák. De egyszer meghaltam (és ezt nem ajánlom senkinek). Akkor történt, amikor az autó, amiben ültem, lesodródott az útról. A balesetben meghaltam én is, Lissa szülei is, és a bátyja is. De valahogy a káoszban, anélkül hogy egyáltalán tudatában lett volna, Lissa felhasználta a képességét arra, hogy visszahozzon engem. Erről hosszú ideig nem is tudtunk. Ami azt illeti, még a lélek létezésével sem voltunk tisztában.
Sajnálatos módon, mint kiderült, egyvalaki viszont már előttünk tudott a lélekről. Viktor Daskov, egy haldokló mora herceg rájött, milyen hatalma van Lissának, és úgy döntött, foglyul ejti, és a saját, személyes gyógyítójává teszi – élete végéig. Amikor rájöttem, hogy valaki vadászik Lissára, úgy döntöttem, a kezembe veszem az ügyet. Lissával együtt megszöktem az iskolából, hogy elrejtőzzünk, és az emberek között éljünk. Két éven keresztül sikerült szökésben maradnunk, amíg a Szent Vlagyimir megbízottjai le nem vadásztak és vissza nem rángattak minket az iskolába pár hónappal ezelőtt.
Ekkor lépett Viktor is a tettek mezejére: elrabolta Lissát, és addig kínozta, amíg a barátnőm nem teljesítette a követeléseit. Eközben Viktor semmitől nem riadt vissza – például attól sem, hogy rám és Dmitrijre, a mentoromra szerelmi bűbájt bocsásson. Viktor azt a tényt is kihasználta, hogy Lissa a lélekbefolyásolástól ingatag lelkiállapotba került. De még ez sem volt akkora gonoszság, mint amit a saját lányával, Nataljával tett. Egészen odáig elment, hogy rábeszélte a gyerekét, váljon strigává, és segítsen neki megszökni. Natalját végül ledöfték egy karóval. Még amikor mindezek után újra bezárták, Viktor akkor sem tanúsított túl sok megbánást afelett, amit a lányával tett. Ettől fel is merült bennem, hogy talán mégsem jártam olyan rosszul, hogy apa nélkül nőttem fel.
Csak pár személy tud arról, mire képes a barátnőm, de biztos vagyok benne, hogy léteznek további Viktorok is, akik ki akarnák használni. Szerencsére a rendelkezésemre áll egy különleges fegyver is, amivel megvédhetem. Valamikor, miközben Lissa meggyógyított az autóbaleset után, egy szellemi kötelék kovácsolódott közöttünk. Képes vagyok látni és érezni azt, amit a barátnőm (ez csak egy irányba működik, ő nem „érez” engem). A kötelékünk megkönnyíti, hogy rajta tartsam a szemem, és tudjak róla, ha bajba kerül, bár néha fura, hogy egy másik ember van a fejemben.
Addig is megpróbálok a lehető legjobb testőr lenni. A szökésünk miatt sok edzés kiesett, úgyhogy különórákat is kell vennem, hogy behozzam a lemaradást. Semmi nincs a világon, amit jobban szeretnék, mint mindentől megvédeni Lissát. Sajnos a tanulásomat két dolog akadályozza időnként. Amikor a szeretteim kerülnek veszélybe… nos, a szabályok hirtelen önkényesen választhatókká válnak.
Életem másik problémás tényezője Dmitrij. Ő ölte meg Natalját. Elképesztően vagány. Ráadásul állati jól néz ki. Nagyon szexi – az a típus, akit meglátván megállsz az út közepén, és hagyod, hogy elüssenek. De mint már említettem, ő az oktatóm. Ráadásul huszonnégy éves. Két ok, amiért nem lett volna szabad beleesnem. De őszintén szólva a legfontosabb ellenérv ellene az, hogy mi ketten leszünk Lissa testőrei, miután a barátnőm leérettségizik. Ha ezalatt egymással kavarnánk, az azzal járna, hogy nem figyelnénk rá eléggé.
Nem igazán sikerül túltennem magam rajta, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy ő is így érez irántam. Részben azért ilyen nehéz az egész, mert eléggé messzire elmentünk, amikor lecsapott ránk a szerelmi bűbáj. Viktor el akarta terelni a figyelmünket, miközben elrabolta Lissát, és sikerült is neki. Én készen álltam arra, hogy nekiadjam a szüzességemet, Dmitrij pedig arra, hogy elvegye. Az utolsó pillanatban megtörtük az átkot, de az emlékeket nem tudom kitörölni a fejemből, és ettől néha nehéz a közelharc finomságaira koncentrálnom.
Ja, különben Rose Hathawaynek hívnak. Tizenhét éves vagyok, testőrködést és vámpírölést tanulok, szerelmes vagyok egy nem nekem való fickóba, és a legjobb barátnőm a bizarr mágikus képességeitől bármelyik pillanatban megőrülhet. Arról nem is beszélve, hogy egy fura testvérpár iratkozott át az Akadémiára.
Nos, senki nem állította, hogy a középiskola könnyű lesz.

-Dermesztő Ölelés Prológus-

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.